Feliciter
Engedélyezi, hogy fontosabb híreinkről értesítést küldjünk Önnek? Értesítéseink a böngésző beállításaiban bármikor kikapcsolhatók.
Engedélyezem
Üzlet
Magyar-román üzleti fórum Budapesten
2020. October 29.
A kormányközi vegyes bizottság üléséhez kapcsolódva magyar-román üzleti fórumra kerül sor Budapesten november kilencedikén, melynek szerves része a két ország üzletemberei közötti B2B találkozósorozat.

November 9-10-én a magyar fővárosban tartják meg a Magyar-Román Gazdasági Együttműködési Kormányközi Vegyes Bizottság soron következő ülését, Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter, valamint Virgil-Daniel Popescu gazdasági, energiaügyi és üzleti környezetért felelős miniszter társelnökletével.

A rendezvény keretében a HEPA Magyar Exportfejlesztési Ügynökség és a CED Közép-európai Gazdaságfejlesztési Hálózat Nonprofit Kft. B2B tárgyalásokkal egybekötött üzleti fórumot szervez, melynek célja a magyar és a román cégek közti együttműködések dinamizálása, a partnerkapcsolatok számának növelése.

A rendezvény időpontja: 2020. november 9., 14-18 óra. Helyszíne a Budapest Marriott Hotel (1052 Budapest, Apáczai Csere János u. 4.).  

Az üzleti fórum magyar, illetve román nyelven, a B2B tárgyalások pedig angolul zajlanak.

A fórumon részt venni kívánó cégek a regisztrációs felületek kitöltésén keresztül jelentkezhetnek legkésőbb 2020. október 30. (péntek) 15 óráig.

A magyar cégek regisztrációja itt: https://magyar-roman-gvb.questionpro.com/?fbclid=IwAR2l2IOuR4LO8KMz6WGXwdTF_wOgPnZW2lc-rHhOrN74b-qSGll7PRQkelg

A román cégek regisztrációja itt: https://gvb-ro.questionpro.com/?fbclid=IwAR1sERg4IBLTgosNjlORgwddWbH492je_FNxKxc8aDMo5cG-_IGkWMV9PQo

Az esemény további részleteiről (helyszín, pontos időpont, program, román céglista) a regisztrációt követően tájékoztatják a jelentkezőket.

További információk a butta.katalin@hepa.hu e-mail címen, vagy a +36-1-810-1600 telefonszámon.

A szervezők a program- és a helyszínváltoztatás jogát fenntartják!

PRINT LAPOK