Feliciter
Engedélyezi, hogy fontosabb híreinkről értesítést küldjünk Önnek? Értesítéseink a böngésző beállításaiban bármikor kikapcsolhatók.
Engedélyezem
Üzlet
Magyar-román fórum a digitalizációról
2020. November 16.
Olyan innovatív digitalizációs megoldások bemutatása a célja a közelgő magyar-román fórumnak, amelyek segítségével a régió vállalkozásai a COVID-19 okozta nehézségekből sikeresen előnyt tudtak kovácsolni.

Immár nyolcadik alkalommal szervezi meg a Magyar-Román Üzleti Fórumot hazánk kolozsvári főkonzulátusa, a CED Közép-európai Gazdaságfejlesztési Hálózat kolozsvári irodája, valamint a Kolozs Megyei Kereskedelmi és Iparkamara.

A soron következő esemény 2020. november 26-án (csütörtökön) 14 órai (UTC+02:00) kezdettel kezdődik, s ezúttal online konferencia lesz, angol nyelven zajlik, témája pedig a digitalizáció.

A szakmai előadásokat követően az előzetes foglalások alapján konkrét üzleti tárgyalásokra (B2B) nyílik lehetőség. Az üzleti tárgyalások nem épülnek kizárólagosan a rendezvény tematikájára, éppen ezért minden olyan vállalat jelentkezését várják, akik a magyarországi piacon szeretnének megjelenni, illetve a platformon a regisztrált vállalatok által kínált termékekkel, szolgáltatásokkal szeretnék bővíteni portfóliójukat.

A B2B tárgyalásokra 2020. november 26-án 17.30–20.00 óra között, valamint 27-én 09.00–13.00 óra között kerül sor.

A részvétel ingyenes, de előzetes regisztrációhoz kötött.

Részvételi szándékát 2020. november 25-ig szíveskedjen jelezni az alábbi weboldalon: https://hurobusinessforum.b2match.io/signup

PRINT LAPOK