Feliciter
Engedélyezi, hogy fontosabb híreinkről értesítést küldjünk Önnek? Értesítéseink a böngésző beállításaiban bármikor kikapcsolhatók.
Engedélyezem
Panoráma
Falinaptáron a varázslatos Magyarország
2020. November 11.
Egész évben Ön jut majd a megajándékozott eszébe, ha meglepi kedves ügyfeleit, munkatársait a Feliciter Kiadó reprezentatív falinaptárával, mely a varázslatos Magyarországot viszi el az irodákba, otthonokba.

Digitalizált világunkban a személyes, kézzel fogható ajándékot szinte mindenki kifejezetten nagyra értékeli. Az üzleti életben és a munkahelyeken különösen fontos szerep jut azoknak a kedves gesztusoknak, melyeket az ügyfél-, a munkatársi-, de akár a baráti és rokoni kapcsolatokban teszünk. Ezért is ajánljuk figyelmébe kiadónk falinaptár sorozatának legújabb alkotását: a „Varázslatos Magyarország”-ot. 

Bolti forgalomba nem kerülő, A/3-as méretű exkluzív falinaptárunk ugyanis kiválóan alkalmas a céghez, vállalathoz, intézményhez, önkormányzathoz való kötődés erősítésére, mivel az Ön által megrendelt példányokon feltüntetjük cége, intézménye logóját és elérhetőségeit, ami így mindig szem előtt lesz.

A Feliciter Kiadó sok-sok esztendeje sikerrel mutatja be és értékesíti falinaptárait. Sorozat témái között szerepelt például a régi Magyarország az 1900-as évek elejéről, bemutattunk jónéhány várat és kastélyt – azaz hazánk és régiónk történelmét, értékeit, szépségeit és különlegességeit.

A 2021-es esztendőre érvényes falinaptárunk a „Varázslatos Magyarország” címet viseli, s olyan tájak, épületek, gyönyörűségek bukkannak fel benne, mint a páratlan szépségű Dunakanyar; a Tisza-virágzás; a sokak számára ismeretlen, vadregényes Megyer-hegyi tengerszem; az elbűvölő Szalajka-völgy; a lélegzetelállító egerszalóki Sódomb; a felfedezésre váró Felső-Tisza-vidék; a Világörökség egyedi értékei közé tartozó hercegkúti pincesor – és még sorolhatnánk. Mindezek Csutkai Csaba fotóművész rendkívüli drónfelvételein és fotóin tárulnak elénk hónapról hónapra. Tekintse meg Ön is a naptárunkat:

Falinaptárunk úgy a fotózás, mint a grafikai tervezés és kivitelezés szempontjából művészi kivitelű, reprezentatív kiállítású, így rendkívül alkalmas és különleges újévi ajándékként szolgál az Ön cége, vállalata, intézménye számára, amellyel üzleti partnereit és dolgozóit ajándékozhatja meg. Egyedisége révén kiválóan alkalmas a céghez, vállalathoz, intézményhez való kötődés erősítésére is.

Ne törje tehát tovább a fejét az ajándékozást illetően: még most rendelje meg a „Varázslatos Magyarország” című falinaptárunkat, kitűnő év végi ajándékként!  Hiszen adni jó!

Megjelenik a Feliciter Kiadó Kft. kiadásában
Iroda és levélcím: 4400 Nyíregyháza, Nyár u. 7. I. em.
Tel./fax: 06-42/504-930 • E-mail: feliciter@feliciter.hu
Web: www.feliciter.hu

 

PRINT LAPOK